Известие

Collapse
No announcement yet.

Маркуч на казанче на течност на чистачките

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Маркуч на казанче на течност на чистачките

Здравейте колеги алфисти! Имам следния проблем - маркуча, който идва от казанчето за течност на чистачките е вече доста износен и непрекъснато се къса. Може ли някой да ми каже как мога да го сменя - много ли има за разглобяване и ще се справя ли сам?

Ако някой се сблъсквал с подобен проблем и сподели ще съм много благодарен!

Поздрави
    Alfa Romeo 147, 1.6, 105 hp, 2002

Можеш, сега даже има и фешън силиконови маркучета, може и с обикновенни гумени, едно аверче даже е сложил маркуче от системи, само че от най - големите......ще ти се наложи да махнеш и корите под чистачките, както и самите тях......тва при положение че отитеш нататък......ако смениш маркуча само до там използвай някакъв преходник......
    "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
    F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Преди 2-3 години на Москвича бях ги сменял със такива от система, мисля, че и най-обикновенно маркуче от 50-60 стотинки метъра ще ти свърши работа

Comment

Благодаря за съветите. Вчера оправих маркучите, но се оказа че са ми се запушили и пръскалките - сигурно с парчена от стария, разпаднал се маркуч.
        Утре продължавам да дерзая
        Alfa Romeo 147, 1.6, 105 hp, 2002

Comment

има едни възвратни клапанчета. там търси запушването. иначе маркуч - прозрачен пвц от всяка железария. същия е като тоя от системите.
          точка

Comment

Working...
          X